Професійне прибирання приміщень (Позняки, Осокорки, Академмістечко, Вишневе)

Прибирання приміщень – трудомісткий, витратний і малоприємний процес, для проведення якого, необхідно багато вільного часу, грамотна організація робіт, різні пристосування і спеціальні миючі засоби.

Така робота не приносить Вам задоволення, свій вільний час Ви бажаєте проводити з близькими людьми або ж просто відновлюючи сили? Ми праві? Тоді у нас є рішення Вашої проблеми. Замовте послугу прибирання квартири у нас, і Ви отримаєте цілий список переваг. Ви заощадите особистий час, при цьому отримаєте ідеально прибрану квартиру за відносно невелику плату, і як результат гарний настрій на цілий день або навіть тиждень!

На сьогоднішній день послуга прибирання квартири досить затребувана в місті Києві. Ми готові запропонувати прибирання квартир в Києві, Позняки, Осокорки, Академмістечко, а також прибирання квартир в Вишневому.

уборка жилых помощений

Професійне прибирання приміщень в Києві

Як буде виконуватися прибирання

  • Ми привозимо все необхідне для прибирання, від відер і ганчірок до професійного клінінгового обладнання.
  • У складних випадках ми заздалегідь обговорюємо обсяг робіт, для того що б привезти все необхідне обладнання та спецзасоби.
  • Під час прибирання Ви можете перебувати вдома або залишити фахівців одних. Маленьких дітей, а також домашніх тварин рекомендується забрати з будинку на час збирання.

Особливості прибирання

Прибирання складається з цілого комплексу робіт і включає в себе:

  1. Миття всіх підлогових покриттів. Робиться за допомогою спеціальних миючих засобів, які відповідають екостандартам і міжнародним нормам безпеки. Також, для скорочення часу прибирання використовується професійне обладнання.
  2. Видаляється піль, а також складні забруднення з усіх поверхонь.
  3. Миття посуду і раковини, побутової техніки, холодильника і духовки всередині.
  4. Проводитися суха чистка покриттів, при необхідному делікатного догляду. Текстильні шпалери, килими, гобелени – все це очищається за допомогою спеціальних пароочищувачів і пилососів, а також вручну.
  5. У разі генерального прибирання, миються вікна, проводитися чистка та дезінфекція сантехніки, душових кабін, ванн, кахельної плитки і стель.

Вартість прибирання приміщень

Вартість професійного прибирання квартири залежить від основних вимог і рішень клієнта, а також особливостей приміщення і специфіки його використання і призначення

Давайте більш детально розглянемо чинники, що впливають на ціну послуги:

  1. Розмір приміщення, в якому буде робитися прибирання.
  2. Пакет послуг.
  3. Особливості процесу (види забруднень, на яких поверхнях вони розташовані і ін.).
  4. Устаткування і миючі засоби, які будуть використовуватися.

Переваги наших послуг

Прибирання приміщень нашими кваліфікованими працівниками має цілий ряд переваг:

  1. Швидко виконані роботи – самостійно на подібну прибирання необхідно витратити від кількох годин до цілого дня, наш фахівець готовий виконати всю роботу значно швидше.
  2. Досвідчені працівники. Фахівці компанії впроваджують авторські методики збирання, розроблені з урахуванням специфіки об’єктів різного призначення. Завдяки цьому знижуються ресурсовитрати, оптимізується процес і як результат – наші клієнти завжди задоволені!
  3. Використання виключно спеціальної миючої хімії та професійного обладнання, здатного видалити всю накопичену бруд і пил при цьому, не зіпсувавши поверхні.

Прибирання – це «швидка домашня допомога» за розумною ціною. Ми готові «реанімувати» навіть найважчий об’єкт прибирання. Сьогодні ми готові запропонувати нашим клієнтам прибирання квартир на Академмістечко, прибирання квартир на Осокорках, прибирання квартир на Позняках і в місті Вишневому!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *